bloemen

Bloemwerk op maat

Martine zorgt voor de bloemensfeer in de vorm van creatieve bloemstukken, wilde boeketten en bijzondere bloemendecors. Bij Coin Perdu hechten we veel belang aan versheid, kwaliteit en diversiteit.  We werken uitsluitend op bestelling en op maat van de klant.  

> Voorbeelden

 

 

 

Bruidswerk

314556_184700671606806_2079189612_n Je huwelijksdag is één van de mooiste momenten uit je leven. Wij helpen je graag om deze dag echt onvergetelijk te maken…

Van bruidsboeket met corsage tot een gehele aankleding van jouw huwelijksfeest, Coin Perdu verzorgt jouw creatieve bloemdecoratie tot in de puntjes. Uiteraard voorzien wij ook  de kerk, viering en feestlocatie van passende decoratie in een totaalconcept: 

  • Corsages
  • Autostuk
  • Tafelstukken
  • Aankleding van de trouwlocatie

Contacteer ons (012 21 61 21 of martine@coinperdu.be) of kom gewoon even langs. Voor elk budget kunnen we de mogelijkheden bespreken.

> Voorbeelden

 

 Rouwwerk

Afscheid nemen is moeilijk …. Betuig uw medeleven en breng een laatste groet met een bloem. Ze is symbool voor geboorte en dood. Wij geven graag advies in deze moeilijke periode voor een kistversiering, grafstuk of rouwkrans…  

Contacteer ons (012 21 61 21 of martine@coinperdu.be) of kom even langs. Voor elk budget kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

 

Coin Perdu