interieur

Op zoek naar een prachtig interieur? 

Coin Perdu begeleidt u van A tot Z in uw nieuwe interieurproject (gordijnen, behang, verf, stoffen,..) en zorgt ervoor dat u elke dag zal kunnen genieten van een prachtig interieur. Wij werken samen met u een ‘moodboard’ uit, zodat uw nieuwe interieur helemaal aan uw verwachtingen voldoet en precies die sfeer uitstraalt die u zoekt.

Voor stoffen, gordijnen en behang laten we graag kennismaken met gerenommeerde Britse merk ‘Designers Guild’, maar ook andere merken behoren tot de mogelijkheden (o.m. Ralph Lauren). Bovendien is meting en plaatsing door Coin Perdu mogelijk. 

Voor verf werken we samen met gerenommeerde merken als Pure & Original en Farrow & Ball.

Designers Guild

Designers Guild biedt een breed en uitgebreid assortiment luxe producten, bestaande uit meubelstoffen, gordijnen, wandbekleding, meubilair, bed en bad, kussens en tapijten. De ontwerpstudio, onder leiding van oprichtster en creatief directeur Tricia Guild, haalt inspiratie uit diverse bronnen zoals Oosterse decoratieve kunst, Italiaanse architectuur en klassieke stukken. Twee keer per jaar wordt een collectie gelanceerd waarbij creativiteit en innovatie wordt gecombineerd met de hoogste niveaus van kwaliteit.

De collectie van Designers Guild is zeer uitgebreid en je vindt er een selectie van in onze winkel. Vraag het ons gerust als je een vraag hebt over de complete range producten of de stoffen: info@coinperdu.be, of 012 21 61 21

(klik hier om de laatste collectie te ontdekken)

 

Verf van Pure & Original

Verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. En natuurlijk voldoet de Pure & Original verf aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen. 
​Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Neem een kijkje in de fabriek waar op duurzame authentieke wijze de verf gemaakt wordt. Of laat je inspireren door onze kleuren en binnenkijkers.

 

Interieur – Projecten

La Aventura

Interieur, gordijnen en behang van Designers Guild

La Aventura is één van de kamers in de B&B Villa Esperanza, een mooie B&B aan de rand van Tongeren centrum door Coin Perdu ingericht. La Aventura is de blauwe kamer met behang en gordijnen versierd met rijkelijke prints. Het kersenhouten meubilair doet dan weer denken aan de rijkelijke kamers van ontdekkingsreizigers.

 

La Tentation

Interieur, gordijnen en behang van Designers Guild

Elke kamer in Villa Esperanza heeft een eigen thema en kleurenpalet, maar het ontwerp past binnen de sfeer van het oude herenhuis. La tentation is de geboortekamer van het huis en kreeg daarom een romantische uitstraling. Een mengeling van zacht en warm roze tinten staat hier centraal.

> bekijk dit project

 

La Gloriosa

Interieur, gordijnen en behang van Designers Guild

In B&B Villa Esperanza gebruikten we het oude meubilair van de Villa en gaven ze een nieuw leven. Voor de gouden kamer, La Gloriosa, gaven we de oude kasten een opknapbeurt en werden ze behandeld met een kalkverf voor een speciaal effect. Voor de rest werd er veel goud en rijkelijke materialen gebruikt.

 

 

 

Coin Perdu