Urban Jungle – BOEF, Tongeren

Na 2 jaar de lijst van trending interieur gehaald te hebben, kunnen we wel zeggen dat Urban Jungle een interieurtrend is die zal blijven. Hoe kan het ook anders? Het staat voor meer groen in je interieur. Dat kan alleen maar mooi zijn, en zeker ook gezond!

Groene planten, groot en klein

Hét belangrijkste element om deze interieurtrend te creëren, is een goed aantal groene planten. Traditionele orchideeën en bloeiende kamerplanten, zoals azalea’s , zijn nu niet meer zo ‘in’. Ze worden vervangen door groenblijvers zoals Sanseveria, Rhipsalis, Schefflera, … die helemaal ’t erug zijn van weggeweest’. Op deze website vind je heel wat soorten en hoe je ze best verzorgt: www.groenvanbijons.be/groene-kamerplanten. Heb je geen groene vingers? Kies dan voor cactussen en vetplanten. Ze zijn niet alleen erg gemakkelijk te onderhouden, maar ook super trending! Het is het mooiste wanneer je verschillende groottes en hoogtes van planten met mekaar combineert. Zet ze allemaal in een andere pot, dat maakt het geheel leuker. Mixen & matchen is hier de boodschap! Vul potten met planten aan met andere interieur items zoals stolpen, vazen met wilde bloemen, windlichten of speciale vintage accessoires. Ga vooral uit van je eigen smaak! 

In een groen decor: Behang, stoffen & verfkleuren voor een Urban Jungle

Pure & original – groene kleuren

Designers Guild – Katagami Moss

Je maakt van je huis natuurlijk nog meer een ‘Urban Jungle’ wanneer je ook je muren in het juiste thema aankleedt. Groen is dan ook nieuwe, gegeerde kleur in een hedendaags jungle interieur. Het nieuwste gamma ‘groen’ bij onze kalkverf specialist Pure & Original is groot. Ook in de najaarscollectie behang en stoffen van Designers Guild speelt groen een belangrijke rol. Kom gerust in onze winkel kijken tussen de allernieuwste stalen. 

BOEF – een Urban Jungle in Tongeren

In Tongeren kunnen we nog enkele weken genieten van ‘BOEF’ een tapasbar-pop-up waar je relaxt kan genieten van super food en drinks. En BOEF valt zeker en vast onder de categorie Urban Jungle. Industriële constructies, door ons gedecoreerd met groene hangende planten, dienen als basis voor toog en tafels. Het is er groen, en gezellig. Bekijk hier onze sfeerfoto’s . Wie nog niet geweest is, moet zeker eens langs gaan. De jongens en jongedame van BOEF zijn er nog tot 14 september! BOEF, Via Julianus, Tongeren, facebook.com/BOEFtongeren